Klacht: Boek kwijt en nieuwprijs moeten betalen!

op 24 juli 2017 over Iddink in de categorie Boeken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn dochter is haar geschiedenisboek kwijtgeraakt. Die wil ik natuurlijk vergoeden, haar eigen schuld. Maar in het begin van t schooljaar kregen we tweede- misschien wel derdehandsboeken toegestuurd! Ze vielen al bijna uitgeklaard! Nu krijg ik een fractuur met de nieuwprijs erop! Belachelijk! Ik wil betalen, maar wel voor de staat van het boek en die was triest!!!
Daarnaast zijn drie boeken afgekeurd en die hadden gewoon vorig jaar al afgekeurd moeten worden!

Gewenste Oplossing:

3 afgekeurde boeken niet laten betalen! Belachelijk gewoon!
En het kwijtgeraakte boek voor derdehands
Boekenprijs laten vergoeden!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Iddink

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Iddink nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sabine e