Klacht: BLUE AIR

op 11 juni 2016 over Tui in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We hadden een reis geboekt naar Karphatos bij het reisbureau, boekingsnr 4449/4412/1, met als vluchtmaatschappij TUI FLY. Ik boek alleen maar reizen via TUI of Transavia omdat ik geen buitenlandse vliegtuigen wil. Tot mijn grote verbazing en schrik stond er op de terugweg een vliegtuig van BLUE AIR voor ons klaar. Kende dit niet en ben met grote schrik ingestapt. Stoelen waren redelijk doorgezeten, geen nieuwe hoofdbeschermings ‘lapjes’. De airco lekte. Ik heb de hele weg schrik gehad. Ik kan begrijpen als er een mankement aan een vliegtuig is er iets anders ingezet wordt maar GEEN roemeense prijsvechter!!! IK HEB BETAALD VOOR TUI FLY!! Wat gaat u hieraan doen?? Hoor het heel graag van u en verwacht dat u met een gepaste positieve oplossing komt!

Met vriendelijke groet,
Gonneke Kuijpers – Jeroen Wilken

Gewenste Oplossing:

Een tegemoetkoming voor een volgende reis, waarbij ik zal vliegen met TUI

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tui

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tui nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door GOJE