Klacht: Blokkering wordt niet opgeheven

op 12 maart 2020 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemiddag,

Ruim 15 jaar ben ik trouwe klant bij Vodafone.
Altijd mijn rekeningen op tijd betaald. Nu zat ik op de Dominicaanse republiek en heb ik vanuit daar een rekening betaald. Deze blijft hangen in het systeem en staat al dagen op in behandeling waardoor ik een blokkade heb gekregen (meteen een gehele blokkade dus ik kan zelfs niet eens meer gebeld worden).Vodafone doet niets. Ik heb meerdere mails gestuurd met betaalbewijzen, iemand aan de telefoon gehad twee dagen geleden die aangeeft dat de betaling inderdaad binnen is maar de blokkade blijft erop staan.we zijn nu 3 dagen verder. Ik ben startende ondernemer en gebruik mijn abonnement ook zakelijk. U kunt zich voorstellen wat een ramp dit is voor mij en mijn onderneming.

Gewenste Oplossing:

Zodra ik weer gebeld kan worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Debbie1975