Klacht: Blokkeren van mijn facebook account door facebook

op 24 augustus 2016 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik wil een klacht tegen Facebook indien over het feit dat ik als Nederlands staatsburger volgens onze grondwet het recht heb op vrije meningsuiting in woord en geschrift.
maar als ik iets plaats zonder namen te noemen over de in mijn ogen zogenaamde vluchtelingen, wordt ik ( en miljoenen andere mensen in heel Europa ) geblokkeerd door Facebook.
Ik vindt dat als Facebook wil opereren in Europa en in mijn geval in Nederland, zich volledig en alleen zich aan de Nederlandse grondwet behoort te houden en de rechten van de Nederlanders volledig te respecteren, ook als de in de volksmond genoemde ” knuffelaars” en partijen en zelfs de Nederlandse regering wil hebben dat bijna alles in de doofpot gestopt moet worden over deze ” Goudzoekers ” om het Nederlandse volk maar dom proberen te houden.
Dus eis ik dat Facebook onmiddellijk ophoud met deze vorm van discriminatie van ons Nederlanders !!!

Gewenste Oplossing:

Ik wil gewoon niet als Nederlander gediscrimineerd worden door geen enkele politieke partij maar ook zeker niet door Facebook

Alle klachten die gemeld zijn door Nourack1