Klacht: Blokkeren van Account

op 19 oktober 2016 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds 2 jaar “had”ik een account m.b.t sinterklaas periode, onder de naam van Malle Piet. Los van alle pieten discussie kwam ik zonder enige melding ervan, dat dit profiel was geblokkeerd/ verwijderd. Het enige wat ik terug kon vinden als reden, was dat het ging om een niet echt persoon. Kijk ik verder op facebook, dan zie ik velen bekende Nederlanders, die wel een profiel hebben met hun artiesten naam. Hier word dus in mijn ogen met 2 maten gemeten.

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn profiel weer in ere word hersteld, of iedereen of niemand

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door johndeman