Klacht: Blokering wegens een plaatje die ik geplaatst had.

op 18 augustus 2016 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Reactie van de melder van de klacht Gerard Dijksen

1 jaar geleden - Ik noem het nu fakebook, het is gewoon censuur wat ze handhaven bij dat bedrijf. Wat ik geplaats had is vrijheid van mening uiting maar ze hebben duidelijk een politieke kleur. En dit is niet geplaatst door Fakebook maar door mij zelf.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gerard Dijksen