Klacht: Bloedheet in metro en tram

op 14 september 2016 over RET in de categorie Vervoersbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zit nu wederom in een metro waar geen raampjes meer open kunnen vanwege de airco. Echter de airco staat niet aan evenals geen enkele andere vorm van ventilatie. Gevolg bloedheet, benauwd en volledig bezweten kom ik op bestemming aan. Onmenselijke toestanden. Kan hier iets aan gedaan worden? Tram idemdito. De ene is ijskoud vanwege de airco, de ander belachelijk heet. Ik heb een RET jaarkaart en vind dit echt niet kunnen. Meer gewoonte dan uitzondering helaas

Gewenste Oplossing:

Wanneer er in elke tram en metro werkende airco is. Storingen daargelaten. Nu kun je er niet op rekenen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RET

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RET nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Verweiri