Klacht: Blauwe rook uit airfryer xl

op 02 februari 2018 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb sinds 1 maand een airfryer maar na 3 keer gebruik kwam er wat blauwe rook uit, Ik dacht dat dat “normaal was na een paar X fryen” maar het werd steeds erger nu net wat snacks info de fryer gebakken en hij rookte zou erg dat ik he meteen heb uitgezet, de hele keuken en woonkamer is blauw van de rook. Elke keer na gebruik maak ik het mandje en opvang bak schoon zoals beschreven in de handleiding graag advies want dit is niet normaal. Ik zie dat er veel mensen last van hebben en een klacht hebben gediend, misschien idd een verkeerde serie ?

Gewenste Oplossing:

Graag zou ik de oplossing zien dat er geen rook meer uit de airfryer komt en ik op een goede normale manier kan genieten van het eten uit de airfryer of dat ik een nieuwe airfryer mag halen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Daantjevv