Klacht: Bkr codering

op 12 juli 2015 over Rabobank in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Rabobank,

Ik heb in de tijd van mijn studie aantal zware tijden gehad waardoor ik leningen moest aanvragen voor mijn studie en stage in Italië. En door het nog ongelukkiger te klinken heb ik een ongeluk gehad waardoor ik niet mijn studie kon afronden. ik ben nu namelijk bezig om een toekomst te bouwen en ben daarom begonnen met een onderneming. Maar helaas door de bkr codering kom ik helaas niet verder om een financiering aan te vragen bij een Crowdfunding. De lening is al inmiddels afgelost alleen de codering blijft helaas nog staan. Dus mijn Vraag aan jullie is kunnen jullie aub een jonge ondernemer helpen en de bkr codering verwijderen.

Met vriendelijke groeten
Achmed kalanawi

Gewenste Oplossing:

Wanneer de bkr coderingen zijn verwijderd

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rabobank

Reactie van de melder van de klacht A.kalanawi2

5 jaren geleden - Dankjewel robin

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rabobank nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door A.kalanawi2