Klacht: bijbetalen als interbetbundel op is

op 29 november 2016 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij mijn vorige abonnement bij tele-2 kon ik als mijn bundel op was gewoon blijven internetten met een lagere snelheid. Bij mijn nieuwe abonnement moet ik eerst een bedrag per sms overmaken. Bij navraag bij tele-2 bleek dat dit een nieuwe regeling is. Dit was mij niet verteld. De medewerker van tele-2 verwees mij naar tele-2.nl/klacht. Deze site is niet bereikbaar, vandaar dat ik de klacht hier maar deponeer.

Gewenste Oplossing:

- gewoon kunnen blijven internetten met een lagere snelheid zonder kosten
- goede informatie als dit gaat veranderen
- bereikbaarheid van de klachten site van tele-2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door roswan01