Klacht: mocht geen gebruik makan van mijn tegoedbod

Mw Rip op 30 november 2016 over Big Bazar in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoi, ik wil een klacht indienen omdat ik net bij uw zaak in kronenburg Arnhem bij dhr v. Heeswijk onrechtvaardig ben behandeld.

Ik heb op 18-7 2016 wat retour gebracht bij een dame achter de kassa en kreeg een tegoed bon van 14,99. Ik vroeg haar hoelang deze geldig is omdat er op de bon maar 30 dagen stond wat ik erg kort vond vandaar dat ik er naar vroeg. Zij gaf aan dat jullie hier nooit zo streng mee zijn en vertelde dat het binnen een jaar moest.

Gewenste Oplossing:

Nu ik bij de kassa kwam kreeg ik te horen dat het kassa aangaf dat het al gebruikt was wat niet klopt. Daar riep dat meisje dhr v Heeswijk bij die op de bon keek en resoluut aangaf dat het binnen 30 moest. Ik heb bovenstaande aangegeven maar dhr bleef stellig bij zijn mening en werd ik min of meer afgepoeierd. Ik voelde mij onrechtvaardig behandeld want de een zegt dit bij jullie en de ander weer wat anders en nu ben ik de dupe.
Ik ben geen leugenaar en zo werd ik wel behandeld bij uw personeel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Big Bazar over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht

7 jaren geleden - Ik wil gewoon mijn tegoed bod kunnen gebruiken waar ik recht op heb en een excuses zal ik wel waarderen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Big Bazar in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door