Klacht: Bezorging van een pakket

op 14 januari 2014 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer/mevrouw,

Ik heb op 26 december een pakje bestelt uit Duitsland. Het pakje is de week daarop aangekomen in Utrecht. Vervolgens heeft Selektvracht het teruggestuurd naar de afzender.Vervolgens heeft de afzender het weer opgestuurd, maar tot heden heb ik nog steeds niks ontvangen. In dat pakje zat een ventilator voor mijn auto. Mijn auto kan niet gerepareerd worden omdat ik het pakje niet heb ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil een schadevergoeding hiervoor.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DHL

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DHL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rctrans