Klacht: bezorger maakt hele wijk wakker

op 27 september 2017 over Gelderlander in de categorie Kranten - Regionaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zelf heb ik geen abonnement op de gelderlander echter mijn buren wel. Deze wordt elke dag rond kwart over 5 rondgebracht. Dit weet ik omdat ik (en andere buren) er elke dag wakker van word. De bezorger rijdt namelijk constant met de scooter heen en weer van oprit naar oprit en dan zelfs het liefst met scooter helemaal naar de voordeur. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet wakker word hierdoor.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik niet meer wakker wordt door de bezorger. Hij/zij op de fiets of een andere stille alternatief bezorgd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gelderlander

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gelderlander nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mautje94