Klacht: Bezorgen krant

13893424 op 22 september 2021 over BN DeStem in de categorie Kranten - Regionaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanaf zaterdag geen krant ontvangen maandag om 2uur na iedereen in de straat gebeld heb wij zijn het spuugzat nu woensdag 12 uur nog steeds niets heb al gebeld maar haal niets uit als het op deze manier doorgaat zal ik mijn abonnement opzeggen ik vindt dat we genoeg betalen voor de krant en personeel tekort is niet mijn probleem ik wil gewoon mijn krant voor 8 uur in de bus ik hoop dat daar is op gereageerd door u

Gewenste Oplossing:

Compensatie en de krant op tijd

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BN DeStem

Reactie van de melder van de klacht 13893424

1 jaar geleden - Nou gefeliciteerd vind ik een beetje misplaatst

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BN DeStem nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 13893424