Klacht: Bezorgd maar niet ontvangen

op 03 juni 2021 over Shein.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Shein,

Voor de tweede keer is mijn pakket via DHL opgestuurd door jullie, maar er staat bezorgd terwijl niemand langs is geweest en ook geen briefje in de brievenbus. Ik heb geprobeert contact met jullie op te nemen via live chat, maar tevergeefs! Manuele dienst krijg ik niet als optie.. ik heb ookal contact opgenomen met DHL, die valt telkens in herhaling dat ik weer de buren langs kan vragen, hoewel ik dit heb gedaan, maar mijn pakket is nergens te bekennen! Ik zou graag mijn geld terug willen!

Tracking nr. 3SWLT0014904827

Mvg Golan

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shein.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shein.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door golan.k