Klacht: Beveiligingscode via SMS werkt niet

op 08 februari 2018 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zonder enige aanleiding werd ik verzocht een beveiligingscode in te voeren in een pop-up menu na poging tot inloggen. De code komt op mijn SMS binnen, wordt ingevoerd in het pop-up menu, maar geeft geen toegang. Deze procedure al 10x herhaald over een periode van 2 weken. Zonder positief resultaat.

Gewenste Oplossing:

Als ik weer toegang heb tot mijn account

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door HenkWeener