Klacht: Betreden onbevoegd terrein

op 28 april 2016 over UPS in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte, vanmiddag zag ik dat er een pakket van UPS bij de voordeur stond. De UPS chauffeur is op onbevoegd terrein geweest gezien wij een gesloten hek plus een bord met verboden toegang bij de ingang hebben staan. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe de chauffeur bij tot onze woning is gekomen. Ook heb ik geen handtekening voor ontvangst gezet.

Ik wil aangifte hierover bij de politie doen vanwege het betreden van een verboden gebied.

Gewenste Oplossing:

Ik verwacht op erg kort termijn uw reactie

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over UPS

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over UPS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hooge Venterink