Klacht: Betaling voor avast premier.

op 07 september 2016 over AVAST in de categorie Bewaking & Beveiliging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 20 augustus 2016 voor mijn bestelling van avast premier betaald aan Netgiro Payments Ab IBAN NL44Deut0XXXXX496 2863 23 de somma van euro 39,99. Echter uit jullie correspondentie, waarbij jullie mij bedanken voor de bestelling, wordt ik er telkens op gewezen dat ik nog zou moeten betalen. How can? Gaarne nadere info.

Gewenste Oplossing:

Als dikt wordt opgelost.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over AVAST

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over AVAST nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 36suzanna39