Klacht: Betaling nog steeds niet binnen

op 29 juli 2016 over Valuebasket in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In april 2016 heb ik een MP3 besteld van rond EUR 104,99. Na diverse mails over waar de bestelling bleef, heb ik uiteindelijk in begin Juli 2016 de bestelling geannuleerd. Ik heb een bevestiging gekregen dat ik de betaling binnen 2-3 werkdagen op mijn rekening krijg bijgeschreven, We zijn nu een maand verder en heb nog steeds niks ontvangen! Ik ben bang dat ik met oplichters te maken heb gehad. Ik wil gewoon mijn geld terug.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld zo spoedig mogelijk teruggestort hebben,

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Valuebasket

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Valuebasket nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sbou