Klacht: betaling factuur niet goed ontvangen

op 06 oktober 2016 over Iddink in de categorie Boeken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik had bij de betaling van de factuur van Iddink enkele verkeerde cijfers in de mededeling gezet; daardoor hebben zij geïnterpreteerd dat de factuur niet betaald was terwijl dat wèl was. Ik krijg een eerste mail waarin vermeld staat dat factuur niet betaald is;ik kijk dit na, betaling is uitgevoerd, ik kan op mail niet antwoorden, en mag mail negeren staat vermeld. Na een maand opnieuw mail met dreiging van deurwaarder; ik bel naar Iddink na controle van bank en ontdek mijn vergissing en zei eisen een bewijs van betaling?!!!!

Gewenste Oplossing:

Ik ben van mening dat zij in hun boekhouding mijn betaling moeten kunnen terugvinden wanneer ik doorgeef welke mededeling ik gebruikt heb bij mijn betaling en wanneer ik deze betaling heb uitgevoerd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Iddink

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Iddink nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Vanderhasten Valerie