Klacht: betaald, melk opgestuurd, sierraad niet geleverd

op 13 december 2017 over Moms Liquid Love in de categorie Sieraden en horloges

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 25-5-16 heb ik via de facebooksite van Moms Liquid Love en priveberichten met de eigenaresse een sierraad besteld, de Tree of Life.Deze zou gevuld worden met moedermelk. Ik heb betaald voor het sierraad en een zilveren ketting. In juli 2016 (25 juli) heb ik mijn melk met de post opgestuurd. Hierna heb ik niks meer vernomen van de eigenaresse, ook niet na vragen via de facebookmessenger of via het contactformulier via haar gewone website.
Ik heb 110 euro betaald en zou heel graag mijn geld terugkrijgen of het sierraad waarvoor ik heb betaald.

Gewenste Oplossing:

Ik ben zeer ontevreden dat er op mails of berichten niet is gereageerd en ik dus mijn geld en mijn kostbare moedermelk kwijt ben.

Alle klachten die gemeld zijn door linda Schreur