Klacht: Betaald maar nooit ontvangen

op 29 november 2016 over InHomeFurn in de categorie Internetshops - Interieur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 15 juli ’16 bestelde en betaalde ik meubels bij InhomeFurn online. In het begin ontving ik enkele mails maar nog steeds geen meubelen. Er is al overal klacht ingediend maar desondanks is het nog steeds mogelijk om via hun website een bestelling te plaatsen!

Gewenste Oplossing:

Ofwel volledige terugbetaling ofwel levering.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over InHomeFurn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over InHomeFurn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door chrisk