Klacht: Betaald maar geen boeking AIR ARABIA

op 24 juli 2017 over air arabia in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tot 2 x geboekt bij AIRARABIA.COM en tot 2 x toe geen boeking, wel betaald en geen boeking. Eerste keer moest ik 10 dagen op mijn geld wachten en geen boeking en vandaag weer een boeking gedaan en weer niet gelukt wel geld betaald maar geen boeking en weer hetzelfde liedje geld terug vragen. NOOOIT meer ga ik boeken via AIRARABIA.COM

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik heeel snel mijn geld terug krijg zodat ik kan boeken bij een normale vliegmaatschappij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over air arabia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over air arabia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door saad