Klacht: Bestellingen steeds geannuleerd

Gerriturban op 02 december 2021 over JD Sports in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen week worden meerdere bestellingen geannuleerd nadat ik berichten krijg dat de bestelling wordt verwerkt in magazijn. Het lijkt erop dat jullie artikelen helemaal niet beschikbaar hebben. Ik heb nog 1 bestelling open staan waarvan ik verwacht dat jullie die ook morgen annuleren waar ik enorm van baal. Afgelopen week worden meerdere bestellingen geannuleerd nadat ik berichten krijg dat de bestelling wordt verwerkt in magazijn. Het lijkt erop dat ze artikelen helemaal niet beschikbaar hebben. Ik heb nog 1 bestelling open staan waarvan ik verwacht dat die ook morgen geannuleerd zal worden waar ik enorm van baal.

Gewenste Oplossing:

Als artikelen geleverd worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over JD Sports

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over JD Sports nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gerriturban