Klacht: Bestelling nooit ontvangen

op 09 juni 2021 over Shein.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er staat in de app dat mijn bestelling begin april is verzonden. Het is nu al JUNI ik heb 39 euro betaald en ik vind dit dus absoluut niet oke!!! Mijn bestelling is nooit aangekomen en de site van shein helpt me totaal niet! Ik heb ze gemaild via de live chat bereikt maar ik krijg geen fatsoenlijke reactie! Ik wil meteen mijn geld terug want dit slaat echt nergens op mijn bestelling is al 2 maanden geleden verzonden en nooit binnen gekomen!!!!!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shein.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shein.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ambervm.2