Klacht: bestelling niet te annuleren

op 22 mei 2020 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een aanvraag gedaan voor een business abonnement, ondertussen heb ik mij bedacht, voor een betere aanbieding. Een uur na 1 druk op de knop, ben ik 3 telefoongesprekken verder met elk een half uur in de wacht om de bestelling te annuleren. Sim kaart was al onderweg. Die heb ik bij de post geweigerd, maar zolang zij de sim kaart niet retour hebben kan ik de bestelling niet annuleren. online kan ik niets, want ik heb nog geen nummer en klantenservice blijft je doorverbinden. niemand heeft de bevoegdheid om mijn bestelling te annuleren. Met 1 druk op de knop, ben ik zoveel tijd kwijt om alles te annuleren

Gewenste Oplossing:

niets

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door oda72