Klacht: Bestelling niet ontvangen

op 12 mei 2020 over Bershka in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik h aaeb op 10 april bestelling geplaatst bij bershka.Op 20 april kreeg ik Trake Tracé code dat verzending die dag binnen komt .Niemand is geweest en op mijn privé Trake Tracé zie ik alleen dat bestelling 1 of 2 dagen oploopt (vanaf de datum 20 april )heb al meerdere keren contact met bershka gehad en elke keer moesten ze mijn e-mail sturen met die status van de zaak en toch hebben ze niet gedaan. Ben al dat we zijn 1 maand verder heb mijn bestelling niet en geld ook niet

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn bestelling binnen heb of geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bershka

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bershka nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Monisiaaaaa35