Klacht: Bestelling niet geleverd

op 03 juni 2021 over Shein.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij dhl zeggen ze dat me bestelling is geleverd maar niks ontvangen contact gezocht met dhl die zeg je moet shien benaderen gedaan moet je een manuele dienst doen nergens te vinden op de site en de klanten service krijg je niemand te spreken alleen een robot maar ondertussen wel een kosten plaatje op me naam terwijl ik niks heb gekregen

Gewenste Oplossing:

als ik me product krijg of me bedrag kwijtgescholden word zodat ik het niet hoef te betalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shein.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shein.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lorraine de Jongh