Klacht: Bestelling is nooit aangekomen

op 24 mei 2021 over Shein.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 25 april een bestelling geplaatst van 160 euro. Daarna is er een track and trace aangemaakt. De bestelling zou in twee delen worden opgestuurd. Eén pakket heb ik al binnen maar daar zat alleen een bikini in. Op de rest wacht ik dus nog steeds…. de bestelling zou namelijk tussen 6 en 8 mei aankomen. Op 6 mei heb ik de laatste update gekregen dat mijn pakket was aangekomen bij de lokale koerier. Het is ondertussen 24 mei en ik heb nog steeds niks binnen gekregen.
Ik ben erg bang dat ik mijn geld en pakket niet meer ga (terug)zien. Ook kan ik nergens contact maken met shein om vragen te stellen, en die automatische klantenservice werkt niet voor mijn vragen…

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug zie of pakket binnen krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shein.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shein.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hannahwa