Klacht: Bestelling geannuleerd

Susan91 op 03 april 2018 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zondag schoenen bestemd en betaald. Een uur later een mail gekregen dat ik binnen een uur moest betalen terwijl ik dit al had gedaan. Volgende dag een mail dat mijn bestelling geannuleerd is. Ik hen zeker 20 keer gebeld vandaag verspreid over de hele dag maar ze zijn onbereikbaar.

Gewenste Oplossing:

Als mijn schoenen zoals verwacht morgen geleverd zouden worden en hiervan een bevestiging krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door