Klacht: Bestelling 304-9505565-7199563

op 14 september 2018 over Amazon in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Produkt deels niet geleverd. Bellen met Nederlandsnummer,wordt je doorgeschakeld naar onduidelijk sprekende Engelstalig persoon. Ik begrijp nog wel dat Amazon de levering heeft teruggetrokken, maar verder snap ik er niet veel van. Probeer ik het via mijn account te regelen ( hier staat dat ik contact moet opnemen met Amazon vanwege leveringsproblemen) werkt de link niet. Hoe simpel kan het zijn door gewoon mijn geld terug te storten op dezelfde rekening waarvan het betaald is.
Mvg,
Kees

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld teruggestort krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Amazon

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Amazon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door cornelis37661@hotmail.com