Klacht: Besteld, betaald en niets ontvangen!

op 16 juni 2018 over DayDiscounter.com in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 3 juni 2018 heb ik twee Travelin stormparaplus besteld en meteen via IDeal betaald. Het bedrag is van mijn rekening afgeschreven maar ik heb nooit de paraplus ontvangen. Op mijn vele emails krijg ik geen antwoord en een telefoonnummer geven ze niet aan op de website.
Totale financiële schade euro 39,95

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DayDiscounter.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DayDiscounter.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nicky99