Klacht: Beste Prijsgarantie claim

op 16 september 2018 over Agoda in de categorie Hotels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 2 persoons kamer en 1 3 persoons kamer geboekt Planet One Hotel in Arenal via agoda.com met aankomstdatum 12-8-2018 en vertrek 19-8-2018

Op 9 december 2017 een 2 persoons kamer boeking-ID 206765955 € 1.070,00 (tegoed € 21,00, uitgekeerd € 138,00)
Op 10 december 2017 een 2 persoons kamer boeking-ID 206783783 € 963,00 (volledig afgehandeld)
Op 10 december 2017 een 3 persoons kamer boeking-ID 206784283 € 1.380,00 (tegoed € 207,00)

Aangezien mijn boeking voor dezelfde 2 persoons kamer ID 206783783 goedkoper was met dezelfde voorwaarden heb ik direct een beroep gedaan op de laagste prijsgarantie bij Agoda op 12-12-2017. Deze werd toegewezen en zou ik uitbetaald krijgen na verblijf en indien de originele factuur opgestuurd zou worden.
Op 14-5-2018 was de prijs wederom gedaald naar € 911,00 voor zowel boeking-ID 206765955 als ID 206783783. Ik heb voor beiden boeking-ID’s een claim ingediend op 14-5 voor Beste Prijs Garantie. Boeking-ID 206783783 is gehonoreerd en afgehandeld (was de eerste claim voor deze boeking) maar op boeking-ID 206765955 kreeg ik een afwijzing omdat ik al een verzoek had ingediend.
Nu lees ik nergens in de voorwaarden dat er gedurende boeking en aanvang reis maar 1 Best Price Guarantee Claim per boeking-ID ingediend mag worden dus na mijn inziens heb ik nog een tegoed van Agoda op ID 206765955 € 21,00.

boeking-ID 206784283 is de claim die ik op 12-5-2018 had ingediend geweigerd. Ik moest na weigering (ik had een screenshot in het Nederlands aangeleverd) van de prijs die ik gevonden had op booking.com een screenshot van de prijs in het engels sturen. Inmiddels was de 3 persoons kamer geboekt dus kon ik dit niet aanleveren. Erg vreemd want voor boeking ID ID 206783783 had ik ook een screenshot in het Nederlands aangeleverd en deze werd akkoord bevonden. Bovendien staat ook niet vermeld in de voorwaarden die ik in de Nederlandse taal heb dat een Beste Prijsgarantie claim uitsluitend in het Engels ingediend kan worden en is Agoda een onderdeel van booking.com. Ik heb na mijn inziens dus nog een tegoed van € 207,00 voor boeking-ID 206784283

Gewenste Oplossing:

€ 228,00 tegoed overmaken op mijn creditcard

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Agoda

Alle klachten die gemeld zijn door Dekkers2512