Klacht: Beschimmeld brood

op 10 juni 2017 over Delifrance in de categorie Horeca

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al meerdere malen nu broodjes die helemaal beschimmeld zijn terwijl de verpakking goed dicht zit en de datum nog goed is. Ik ben er nu wel klaar mee want laatste tijd erg vaak. Ik hoop dan ook op een goede oplossing want ik koop het iedere week en ik kan het dus gewoon weggooien en dat vind ik zonde van mijn geld.

Gewenste Oplossing:

Ik ben niet tevreden en ben benieuwd net eelke oplossing jullie komen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Delifrance

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Delifrance nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bertina37