Klacht: Beroerde reparatie van Samsung S8

op 18 september 2017 over Wertgarantie in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nadat mijn iPhone 7 Plus was gevallen was het scherm kapot en heb ik dit gemeld aan qsx de tussenpersoon van wertgarantie. hier hoorde ik dat ik mijn toestel moest opsturen naar apeldoorn waar ik eigenlijk al huiverig van werd voor zo een duur toestel. 3 weken later kreeg ik mijn telefoon eindelijk terug helemaal beschadigd!!!!!! het leek wel of ze met mijn telefoon gegooid hadden. wat een slecht en beroerde gang van zaken.

Gewenste Oplossing:

wanneer mijn toestel helemaal in orde wordt gemaakt zoals ik hem heb opgestuurt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Wertgarantie over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Sjoerd1982