Klacht: Beloning na 2 maanden nog steeds niet ontvangen

op 14 december 2017 over booking.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben sinds 25oktober terug van Barcelona. En omdat ik via een link van een vriend heb geboekt zou ik 10% van mijn totaalbedrag terugkrijgen een week na terugkomst. Bijna 2 maanden verder heb ik nog steeds mijn beloning niet gekregen. Heb na een aantal emails getelefoneerd naar booking.com en nu zou ik moeten bewijzen dat ik nog niets ontvangen heb door al mijn afschriften van 27oktober door te sturen. Dat is toch niet normaal.

Gewenste Oplossing:

Als we mijn beloning van meer dan 200 euro gewoon terugstorten zoals beloofd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over booking.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over booking.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marina Van Den Broeck