Klacht: Beloftes niet nakomen

Kiora op 16 oktober 2020 over Center Parcs in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al weken bezig met een klacht bij CP over het uiterst smerige huisje waarin wij verbleven hebben.
Een kapotte spiegel die gewoon op de grond stond (veilig ook met 4 kids). Pas 2 dagen na melding komt de TD om het op te lossen? Ledikantje was gebroken, levensgevaarlijk! Bij melding hopen ze het morgen op te lossen. Morgen? Mijn kind moet NU veilig slapen…

Al met al veel gedoe geweest. Dan krijg je een mail dat ze je een voucher twv €75,- aanbieden. Super fijn. Ik vraag waar hij blijft, wordt er gezegd ja gaat naar de hoofdboeker (eerder met geen woord over gesproken). Als je aangeeft dat dat niet is verteld dus je er gewoon recht op hebt dan sta ik volgens CP ineens niet meer op de oorspronkelijke boeking?????? Ja met mijn meisjesnaam zoals het hoort maar daar wordt niet naar gekeken. Puntje bij paaltje heb ik nu de voucher niet en hebben ze letterlijk gezegd dat ze niet meer reageren….
Wat een ontzettend slecht zooitje.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn beloofde voucher krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Center Parcs

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Center Parcs nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kiora