Klacht: belofte om geld terug te krijgen bij actie, niet gekregen

op 13 september 2017 over booking.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste medewerker van booking.com,

Reeds heb ik meegedaan aan een actie van jullie. Ik heb een vriend een hotel laten booken via jullie en daarop zou ik 20 euro ontvangen binnen 7 dagen na haar uit-checken. Ik heb deze vriend laten booken via de link die ik hem verzonden heb. Deze vriend heeft op 22 juli 2017 uitgecheckt. Echter heb ik nog geen 20 euro ontvangen. Mijn creditkaart gegevens zijn wel al langer bij jullie bekend. Mijn vriend heeft haar 10% wel al terug gekregen. Op mijn booking.com profiel staat dat de 20 euro wel uit zijn betaald.

Kunt u mij vertellen hoe dat dit komt?

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn 20 euro teruggeboekt krijg zoals afgesproken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over booking.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over booking.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door tom1992