Klacht: belofen niet gegekomen en leugen vertellen

op 02 september 2016 over Iddink in de categorie Boeken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We hebben de schoolboeken besteld eind Juni 2016.
Er werd ons gezegd dat deze dan tegen half augustus zouden verzonden worden. Maar ze hebben aanleveringsadres en facturatieadres door mekaar gegooid wat dus geeft dat ze de boeken naar een onbestaand adres hebben verzonden. Ze beweren dat de boeken dan geweigerd zouden geweest zijn.
Onmogelijke zaak daar als aanleveringsadres mijn werk is en dat wij open zijn van 07u00 => 19u00 ! We zijn nu 2 september, 17u17 en nog steeds geen boeken in mijn bezit. Een spoedlevering voor hen is 48 à 72 uur ?!! Bij mij is een speodverzending 24 u.

Gewenste Oplossing:

Tevreden, zal ik enkel zijn wanneer ik de leerboeken kan geven aan mijn dochter om de lessen te kunnen volgen. Nu is het op kopiëen die we dan eveneens nog zullen moeten betalen !!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Iddink

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Iddink nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gaétan Istas