Klacht: bellen vanuit het buitenland

op 10 september 2016 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kan al 3 jaar niet bellen vanuit het buitenland,ben al heel veel keren naar de phonehouse insteenbergen geweest ,en zij hebben al veel keren met vodafone gebeld ,maar er is komt geen oplossing ,nu ben ik helemaal klaar met vodafone ,terwijl ik al jaren klant bij jullie ben,en netjes iedere maand mijn rekeningen betaal.

Gewenste Oplossing:

Ik ga er vanuit dat jullie een oplossing voor dit probleem hebben ,en verwacht toch dat jullie hiervoor een vergoeding zullen uitkeren aan mij.

M.v.g.

R.Mol

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Riamol