Klacht: Belachelijke kosten bij omboeken vlucht

op 13 augustus 2017 over Vueling in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn zoon heeft recent met vrienden een retourreis bij Vueling geboekt van AMS naar BCN. Helaas werd kort voor vertrek zijn opa heel erg ziek en is overleden en heeft hij daarom de vlucht moeten afzeggen.Gelukkig wilde een andere vriend van hem voor hem gaan. Hij was er vanuit gegaan dat het omboeken 100 euro zou kosten maar tot onze verbazing bleek het uiteindelijk 260 euro te kosten … Wij vinden dat zeer onterecht, er veranderd niets alleen een naam die aangepast moest worden. Dat daar 100 euro voor rekenen ok maar dat mijn zoon nog extra gestraft wordt met 160 euro extra kosten vind ik zeer onterecht, zeker gezien de reden van het afzeggen.

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat hij de extra 160 euro alsnog teruggestort kan krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vueling

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vueling nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door VuelingNOT