Klacht: Beheer Facebook bedrijfspagina’s op laptops niet meer mogelijk

op 05 juli 2017 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds kort kan ik mijn eigen Facebook bedrijfspagina’s niet meer beheren op laptops, ongeacht browser. Ik kan dan geen berichten meer plaatsen of reageren op reacties van anderen op min pagina’s. Heel vervelend. Gelukkig heb ik na vele uren ontdekt dat zulke dingen op mobiele telefoons gelukkig nog wel lukken.

Zie ook soortgelijke klacht: https://www.klacht.nl/facebook/klacht/mijn-acoount-pleite-op-facebook-via-gewone-google-op-google-chrome-geen-probleem-maar-dat-kan-mijn-pc-niet-altijd-aan-en-geeft-vaak-stroring/ Bij mij werkt het trouwens ook op Chrome niet.

Gewenste Oplossing:

Facebook functioneert op alle apparaten zoals voorheen én biedt ondersteuning aan gebruikers.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Noam Shalgi