Klacht: Behang wat erg krimpt

op 02 oktober 2016 over Hornbach in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben vliesbehang gekocht bij jullie zo 8 rollen
Bij het aanbrengen van de lijm op de muur en daarna het behang netjes tegen elkaar aan geen kier te zien de volgende dag zat het vol met kieren en zat het behang niet meer tegen elkaar aan vind dit heel erg omdat we precies hebben gedaan wat er beschreven word na het lezen op internet mag vlies behang zo ie zo niet krimpen en dat dee dit dus wel nou is mijn vraag wat gaan jullie hier aan doen want de kamers van mijn zoons zien er nu niet meer uit mvg Jolanda de ligt

Gewenste Oplossing:

Ik zou zeer tevreden zijn als ik nieuw behang zou mogen halen en ik de hoop dat dit niet meer gebeurt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hornbach over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Hornbach in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Hornbach een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Hornbach

Heeft op 05 oktober 2016 om 11:44 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Jasonjustin