Klacht: Agressieve verkoop

safety730 op 16 november 2022 over Bedrijven-registratie in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

September 2022 werd ik door dit bedrijf gebeld dat als ik niet iets onderneem, dat het abonnement verlengt wordt voor een jaar.
Ik gaf haar aan dat ik in 2021 geen abonnement heb afgesloten omdat ik een aantal jaren geen bedrijf meer heb, sta alleen nog ingeschreven, maar heb geen BTW nummer meer.
Zij gaf aan dat ik dan akkoord moest gaan met betaling van afgelopen jaar en dat dit abonnement dan volgend jaar in 2023 wordt gestopt.
Na 6 opname poginegen die ik op mijn werk moest doen, want ik gin 6 keer niet akkoord met betaling, heeft ze het toch voor elkaar gekregen om akkoord te gaan, want kreeg problemen met tijd. Bu hebben zij een factuur van €665.50 gestuurd die ik niet ga betalen. Zij had mij beloofd een opname van ons gesprek te sturen uit 2021, maar heeft ze nooit gedaan, alleen gesprek van afgelopen september. Nu hebben zij Fair Collect op mij afgestuurd en nu moet ik €769,79 betalen.
Ben helemaal klaar met die agressieve verkoop.

Gewenste Oplossing:

Factuur intrekken tot ik de opname van 2021 heb gehoord.
Zoniet, alles anuleren

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bedrijven-registratie

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bedrijven-registratie nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door safety730