Klacht: bedoeld is het verlengen van Pro antivirus maar heb cleanup gekregen

op 25 april 2017 over AVAST in de categorie Bewaking & Beveiliging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was in de veronderstelling PRO antivirus verlenging voor 2 jaar te kopen maar heb Cleanup gekregen. Dit ontdek ik omdat het Pro antivirus blijft melden dat het contract afloopt. Is hiervoor nog ruilvervanging voor mogelijk. Ik heb het programma nog geen 30 dagen in huis.

Gewenste Oplossing:

Als Cleanup inderdaad omgezet kan worden naar Pro antivirus.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over AVAST

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over AVAST nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jan Pallandt