Klacht: Banners van Booking.com

op 27 juli 2017 over booking.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Doodziek wordt je van die pop-up banners van Booking.com dat de prijzen hoger worden; er nog iemand staat te trappelen om te boeken; dat er nog maar één kamer over is en; bingo: goeie keuze; nu snel boeken. En dat bij élk hotel dat je bekijkt. Alsof je zelf een randdebiel ben die geen keuzes kan maken. Het was ooit zo’n leuk initiatief maar nu zijn het commerciële wolven geworden. Ik ga wel op de bonnevooi want hier ga ik geen gebruik meer van maken

Gewenste Oplossing:

Als het weer een site eordt om hotels te boeken in plaats van deze push-site die mij niet serieus neemt

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over booking.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over booking.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door B Alkemade