Klacht: bankstel kapot

op 06 september 2016 over Cranenbroek in de categorie Tuin

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het bankstel is van leer en drie delen.Een gedeelte is helemaal aan het schilveren.voor de rest ziet het er geweldig uit.Ik heb het ook steeds goed behandeld.Het vreemde is dat ik laats ook van iemand de foto heb gezien van het zelfde bankstel.met de zelfde klacht op de zelfde plaats in het bankstel.

Gewenste Oplossing:

Als ik het vergoed zou krijgen.of dat het gedeelte in iedre geval vervangen zou worden.want voor de rest is het nog als nieuw.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Cranenbroek

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Cranenbroek nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Broncotje2