Klacht: Bankje zeer slechte kwaliteit

op 29 september 2016 over Kwantum in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 11 juli 2016 een buitenbankje, hout, whitewash gekocht. In elkaar gezet conform omschrijving en buiten geplaatst. 3 weken geleden namen mijn partner en ik plaats op het bankje en zakken er doorheen. Gehele zitting gebarsten. Vervolgens mail gestuurd aan klantenservice, na 2,5 week nog niks op gehoord. Afgelopen week wederom mail gestuurd, ook niks op gehoord.

Gewenste Oplossing:

Als wij ons geld terug hebben gekregen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kwantum

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kwantum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DavidCK