Klacht: Bandenthuis niet meer bereikbaar voor een nieuwe afspraak

op 14 december 2017 over Bandenthuis.nl in de categorie Internetshops - Auto's en auto onderdelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

7 december zou een monteur aan huis komen om de banden te monteren, maar een kwartier voor de afspraak kreeg ik te horen dat hij de verkeerde banden mee had genomen. Hij verzocht mij 3 nieuwe data op te geven voor de montage en het hoofdkantoor zou mij hier later over terugbellen. Ik heb tot heden nog niks van ze genomen en ze zijn zowel telefonisch, als via de mail en chat niet actief. Ook ik krijg via de telefoon een voicemail te horen met “wij zijn momenteel niet bereikbaar”.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag alsnog de banden willen laten monteren, of de bandenmontage annuleren en mijn geld terug willen.

Alle klachten die gemeld zijn door zoelang