Klacht: Bagage kwijt door vueling, krijg niemand te spreken!

op 12 augustus 2017 over Vueling in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

4 dagen geleden aangekomen in Spanje als alleenstaande moeder met 3 kinderen voor het eerst op vakantie.
Helaas geen koffer van de band. Nu 4 dagen later nog steeds geen koffer en ik krijg geen gehoor bij bellen of mailen. Ik weet niet eens of ik mijn koffer ooit nog terug zie en over 3 dagen is mijn vakantie alweer afgelopen. Linnegoed handdoeken bikini kleding alles moeten kopen en dagen bezig met erachter aan bellen en mailen tevergeefs!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn koffer terug heb en mijn gekochte spullen vergoed krijg plus alle belkosten die gemaakt zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vueling

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vueling nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Vrouw zonder bagage